De webdesign specialist uit Overijssel!
"Zeer actief in het meedenken voor mogelijkheden voor onze nieuwe website. Samenwerking wordt als zeer prettig ervaren. Wordt door ons sterk aangeraden."
Weghorst Keukens Borne
Meer dan 125 ondernemers kozen voor onze diensten:
Website Bouw
Realisatie & ontwikkeling websites

Uw website laten bouwen door
specialisten:

 • Design: Uniek ontwerp op maat
 • Responsive: Voor alle apparaten
 • Levering: Binnen 2 weken online
 • Beheersysteem: Uw eigen website uitbreiden
 • Ondersteuning: Advies en calamiteiten afhandeling
 • Betaalbaar: Voordelige prijzen

Karakteristieke stijl en creativiteit toegepast voor uw website!

Samen brainstormen en ideeën combineren! Wij combineren onze ideeën met uw ideeën voor een geschikte oplossing. Groei online en pas optimalisatie toe om vindbaar te worden op uw belangrijkste diensten!
Bekijk uw groeimogelijkheden!


Wilt u graag onze klanten bekijken?

Bekijk nu ook de ondernemers waar wij al een website voor gebouwd hebben!
Bekijk hier de portfolio van websites.
Vindbaarheid
SEO, SEA & Linkbuilding

Verbeter de vindbaarheid van uw
website:

 • Wordt gevonden!: Op uw belangrijkste diensten
 • Landingpage ontwikkeling: Speciale pagina's voor uw diensten
 • Coversie optimalisatie: Optimaliseer uw pagina's met CTA's
 • Linkbuilding: Bouw een sterke linkstructuur naar uw website
 • Webshop: Realiseer informatie voor uw producten
 • Verbetering: Bouw aan uw website en wordt vindbaar

Iedere ondernemer wil graag online gevonden worden!

De vindbaarheid verbeteren is een zeer tijdrovende en arbeidsintensieve klus. Wilt u graag meer leren over hoe u uw vindbaarheid kunt verbeteren en wat wij voor u kunenn betekenen?
Leer hoe Google uw website indexeert!
Beheer & Onderhoud
Webhosting, websites & e-mail
Advies & Ondersteuning
Internet & pc problemen

Binnen vier werkdagen online met Webdesign Heerenveen!

Een professionele bedrijfswebsite al online vanaf 599,- binnen vier werkdagen! Webdesign Heerenveen maakt onderscheid tussen een aantal verschillende soorten websites. Zo kunt u kiezen uit een budget website, een statische website of een dynamische website.

Diverse soorten bedrijfswebsites uitgelegd:

Budget website voor ondernemers uit Heerenveen:Een gratis website

De budget website is een speciale campagne opgezet door Webdesign Heerenveen. U kunt als bedrijf voor 70,- euro per jaar een bedrijfswebsite afnemen. Uw website wordt gebouwd volgens een bepaald stramien, volledig in uw eigen huisstijl. U heeft zeven dagen de tijd om aanpassingen door te voeren en wij zetten hierna de website voor u online.  Bekijk de campagne via: Gratis website!

Statische website voor ondernemers uit Heerenveen:

Een statische website is een website die niet zonder technische kennis aangepast kan worden. U kunt aanpassingen doorvoeren door ons in te schakelen. Deze websites zijn ideaal als visitekaartje van uw bedrijf en indien u niet vaker dan 1 a 2 keer een wijziging wilt doorvoeren op uw website. Bekijk nu de tarieven van een statische website!

Dynamische bedrijfswebsite voor ondernemers uit Heerenveen:

De meest gekozen vorm van bedrijfswebsite is de dynamische website. Een dynamische website geeft mogelijkheden tot groei zonder technische kennis. U kunt zelf met uw medewerkers uw website uitbouwen en vindbaar maken via de zoekmachines! Dynamische websites beschikken over een contentmanagementsysteem (CMS). Het systeem wat hiervoor gebruikt wordt is WordPress. Wij maken een WordPress thema volledig op maat voor uw onderneming. U geeft aan hoe uw webdesign eruit moet komen te zien en wij maken een responsive webdesign. Bekijk nu de kosten voor een bedrijfswebsite!

HTA Techniek websiteDe websitebouwer voor Heerenveen! Wij bieden verschillende diensten aan!

Webdesign Heerenveen is niet alleen geschikt als partner voor de realisatie van uw bedrijfswebsite, maar tevens voor uw gehele internet campagne! Iedere onderneming is tegenwoordig een bedrijfswebsite nodig, echter is dit pas het begin! Wij tonen u aan dat u daadwerkelijk offerte aanvragen kunt krijgen via uw website. Het draait allemaal om conversie optimalisatie en optimalisatie voor de zoekmachines. Hoe meer bezoekers per dag, des te meer offerte aanvragen u ontvangt.

Welke soorten campagne’s zetten wij op voor bedrijven uit Heerenveen?

Linkbuilding:

Linkbuilding is de meest interessante vorm van internet marketing voor startende ondernemers. Grotere ondernemingen krijgen vaak automatisch inkomende links. Voor kleine zzp’ers en het MKB wordt het vaak al een stuk lastiger. Wilt u gevonden worden op diverse converterende zoektermen? Dan is het belangrijk dat u een doorlopende linkbuilding-campagne afneemt. Neem contact op voor meer informatie!

Artikelmarketing:

Artikelmarketing is een methode van linkbuilding, echter profileert u uw eigen bedrijf ook met een artikel  van ongeveer 300 woorden. Tijdens een standaard artikelmarketing campagne worden er 10 artikelen met twee links richting uw webpagina’s gerealiseerd. Dankzij de campagne wordt er geoptimaliseerd voor twee zoektermen. De zoektermen worden bepaald aan de hand van zoekresultaten en de concurrentie.

Landingpage ontwikkeling:

Laat een landingpagina ontwikkelen om uw dienst of product extra uit te lichten. Als voorbeeld kunt u kijken naar de bakkerijmachine-campagne en schudzeef-campagne van HTA-machinebouw. Deze landingpages leveren over het algemeen jaarlijks vijf geïnteresseerden per pagina op. (Ieder project verschilt aangezien de omzet van deze diensten boven de 10.000 euro bedraagt.)

Webdesign offerte aanvragen voor het MKB in Heerenveen!

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten? Vraag nu vrijblijvend een webdesign offerte aan en krijg binnen een werkdag meer informatie over onze tarieven. Wij zijn overigens niet alleen in Heerenveen actief, maar tevens in de regio van Leeuwarden, Drachten, Sneek etc.

Wilt u liever direct contact? Neem dan contact op via +31629573533

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht