De webdesign specialist uit Overijssel!
"Zeer actief in het meedenken voor mogelijkheden voor onze nieuwe website. Samenwerking wordt als zeer prettig ervaren. Wordt door ons sterk aangeraden."
Weghorst Keukens Borne
Meer dan 125 ondernemers kozen voor onze diensten:
Website Bouw
Realisatie & ontwikkeling websites

Uw website laten bouwen door
specialisten:

 • Design: Uniek ontwerp op maat
 • Responsive: Voor alle apparaten
 • Levering: Binnen 2 weken online
 • Beheersysteem: Uw eigen website uitbreiden
 • Ondersteuning: Advies en calamiteiten afhandeling
 • Betaalbaar: Voordelige prijzen

Karakteristieke stijl en creativiteit toegepast voor uw website!

Samen brainstormen en ideeën combineren! Wij combineren onze ideeën met uw ideeën voor een geschikte oplossing. Groei online en pas optimalisatie toe om vindbaar te worden op uw belangrijkste diensten!
Bekijk uw groeimogelijkheden!


Wilt u graag onze klanten bekijken?

Bekijk nu ook de ondernemers waar wij al een website voor gebouwd hebben!
Bekijk hier de portfolio van websites.
Vindbaarheid
SEO, SEA & Linkbuilding

Verbeter de vindbaarheid van uw
website:

 • Wordt gevonden!: Op uw belangrijkste diensten
 • Landingpage ontwikkeling: Speciale pagina's voor uw diensten
 • Coversie optimalisatie: Optimaliseer uw pagina's met CTA's
 • Linkbuilding: Bouw een sterke linkstructuur naar uw website
 • Webshop: Realiseer informatie voor uw producten
 • Verbetering: Bouw aan uw website en wordt vindbaar

Iedere ondernemer wil graag online gevonden worden!

De vindbaarheid verbeteren is een zeer tijdrovende en arbeidsintensieve klus. Wilt u graag meer leren over hoe u uw vindbaarheid kunt verbeteren en wat wij voor u kunenn betekenen?
Leer hoe Google uw website indexeert!
Beheer & Onderhoud
Webhosting, websites & e-mail
Advies & Ondersteuning
Internet & pc problemen

Website laten maken door professionals

Er zijn honderden tot duizenden webdesign bureau’s actief door heel Nederland. Wat zijn de factoren wat het kaf van het koren scheidt? Waar moet u op letten en wat is de beste kwaliteits/prijs-verhouding? De specialisten van Webdesign Twente helpen u graag op weg!

Wat ontvangt u als u door Webdesign Twente een website laat maken?

Een website laten maken is een uniek proces. Iedere onderneming is anders en iedere website behoort maatwerk te zijn.In samenwerking met app ontwikkelaar Coffee IT kunnen wij tevens een web app ontwikkelen. Hierbij maken we een gebruiksvriendelijk webdesign die goed toegankelijk is op mobiele apparaten.

Er zijn meerdere factoren die meespelen of een website succesvol is/wordt. Een professioneel webdesign in uw eigen huisstijl is zeer belangrijk, maar ook de vindbaarheid, opbouw en bruikbaarheid van uw website zijn extreem belangrijk. Gebruikersgemak wordt vaak vergeten maar wordt steeds belangrijker. Iedere potentiële klant wilt u zoveel mogelijk van uw diensten laten zien, tevens meet de zoekmachine het bouncepercentage van uw website.  Het bouncepercentage is de verhouding van het aantal pagina’s wat wordt bekeken per bezoeker. Hoe lager het percentage is des te belangrijker jouw website moet zijn.

Een website laten maken inclusief een eigen beheersysteem

Een belangrijke kwaliteitsfactor voor de zoekmachine is het updaten en onderhouden van je website. Iedere website kan scoren in de zoekmachines, maar de zoekmachines geven de voorkeur aan websites die de informatie updaten en die vaak met nieuwe informatie komen. Met behulp van een contentmanagementsysteem wordt het updaten van uw informatie veel gemakkelijker. Hoe makkelijker het updaten wordt des te sneller en vaker gaat u uw pagina vernieuwen. Bekijk hier meer informatie over het verschil tussen een statische en dynamische website.

Website laten maken in uw eigen huisstijl?

Graag een website laten maken die ook echt vindbaar is? Wij adviseren en helpen u graag met het adverteren van uw online onderneming!